Finner vi Ålesund Phoenix i seniorserien til våren?

Andre artikkel i en artikkelserie hvor jeg ser på hvilke nye klubber vi kan forvente å finne i seniorseriene til våren. I dag vurderer jeg Ålesund Phoenix.

Da vi snakket med Ålesund Phoenix i våres virker de positive til seriespill i 2018. De hadde fått på plass en samarbeidsavtale med Fiskarstrand IL som forbedret treningfasilitetene og til tross for at klubben var påmeldt, men trakk seg fra seriespillet i år virket de som om de hadde lagt det bak seg og var på full fart fremover.

Når vi kontaktet de igjen med spørsmål om situasjonen i klubben nå fikk vi følgende svar:

Vi har har en relativ liten kjernegruppe av veldig motiverte og gode spillere og mange nye som kommer og går. Det er vanskelig å finne spillere som ønsker å investere i idretten. Vi prøver derfor å avle fram homegrown talenter ved å etablere et U17 lag, samtidig som vi prøver å arrangere treningskamper til seniorlaget til høsten og vinter.

De forteller videre om et treningsoppmøte som ikke er det aller beste med at de pleier å ligge mellom 10 og 17 personer på trening på seniorlaget, noe som ikke er alt for ille for et 2. divisjonslag på denne tiden av året.

Når det kommer til seriespill i 2018 så skriver Phoenix ved daglig leder Erik Gracey følgende:

Jeg vil si akkurat nå at det er medium sannsynlig at vi kan stille. Dette kan vi ikke garantere uten flere spillere og forbedret oppmøte på treninger. Vi håper treningskamper vil hjelpe rekrutteringen og motivasjonen til eksisterende spillere.

Det blir altså spennende å se hvilken vekst Phoenix har i tiden fremover og om de klarer å samle nok spillere den siste måneden til at de føler seg komfortable til å melde på laget innen påmeldingsfristen 31. oktober.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x