Finner vi Bardu Wolverines i seniorserien til våren?

Siste artikkel i en artikkelserie hvor jeg ser på hvilke nye klubber vi kan forvente å finne i seniorseriene til våren. I dag vurderer jeg Bardu Wolverines.

Av klubbene jeg har gått igjennom i denne artikkelserien er Bardu den eneste klubben som aldri tidligere har vært påmeldt seriespill. Når vi snakket med dem tidligere i år var de likevel meget positive og seriespill i 2018 virket klart innenfor rekkevidde.

Oppdateringen fra Bardu denne gang, er dessverre ikke like positiv og klubben har den siste tiden slitt kraftig med treningsoppmøte.

 Treningsoppmøte er det samme som tidligere. Litt flukturende og varierende fordi spillerbasen fortsatt har en arbeidskalender som varierer veldig fra uke til uke. Noen ganger er vi nede i 5 stykk på trening, andre ganger er vi oppunder 20. Vi ønsker stadig å få flere lokale på plass på laget i tillegg til militærfolk.

Til tross for dette er ikke alt negativt hos Bardu og de skriver at de har fått kjøpt inn pads og har fått en dedikert gruppe med spillere. De trener tre ganger i uken, og mener de har bra med aktivitet. Likevel ser det ikke ut til at det kommer til å holde til neste år. Bardu kunne nesten garantere at de ikke kom til å delta i serie til våren:

Vi kan vel rimelig sikkert garantere at Bardu Wolverines ikke stiller til serie til året, men vi har fortsatt fremgang i laget og en pil som peker i riktig retning hva gjelder å få på plass flere spillere med utstyr og kunnskap til å kunne spille fotball.

Selv om vi ikke ser Bardu som eget lag i serien så kan vi jo håpe på at Bardu og Tromsø innleder et samarbeid slik at spillerne på førstnevnte får sjansen til å spille noen kamper. Det ville trolig også hjulpet Trailblazers for det kan aldri bli for mange spillere. I følge Google Maps er det bare 2,5t mellom Bardu og Tromsø så helt umulig er det ikke.

Uansett samarbeid eller ikke, regner vi med at Bardu kommer til å fortsette å vokse i tiden fremover og vi regner med at de har satt seg 2019 som nytt mål når det kommer til seriespill.

Dette var også siste artikkel i artikkelserien, så da er det bare å vente til påmeldingsfristen til 2. divisjon går ut 31. oktober før vi vet fasiten.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x