Finner vi Tromsø Trailblazers i seniorserien til våren?

Fjerde artikkel i en artikkelserie hvor jeg ser på hvilke nye klubber vi kan forvente å finne i seniorseriene til våren. I dag vurderer jeg Tromsø Trailblazers.

Da jeg snakket med Tromsø i våres virket de også positive. De hadde opplevd en økning i antall spillere ut over våren og forventet enda flere når studentene ankom byen for et nytt semester.

Når jeg tok nå tok kontakt med dem igjen ble jeg informert om at de for tiden hadde to ukentlige treninger, en ute og en inne, og hadde i gjennomsnitt 15 spillere på ute-treningen og 20 spillere på inne-treningen. De mente de hadde en grei størrelse på stammen med tanke på 9-manns, noe som lover godt for neste år. En av grunnene til at Tromsø ikke meldte seg på seriespill i år var mangel på linjespillere, og også her ser det ut til å gå i riktig retning.

Vi har klart å fylle opp med nye big guys, noe som var et problem i fjor da veldig mange linjespillere forlot byen samtidig. Vi har dermed nok folk nå til å kunne ha en linje.

Med tanke på seriespill i 2018 skriver Tromsø følgende:

Hva gjelder seriespill neste år har vi ikke hatt et endelig møte for å avgjøre om vi stiller eller ikke, men vi kan si ut fra treningsoppmøtet og spillergruppen at det absolutt er en mulighet og at det er optimisme i klubben.

Jeg tolker dette som at det bare er formaliteter igjen og at vi kommer til å få se Tromsø i seriespill igjen til våren.

Siste klubb ut er Bardu Wolverines.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x