Hvordan går det? – Bardu Wolverines

I denne artikkelserien ser vi på klubber som ikke stiller i seniorseriene i 2017. I dag ser vi på Bardu Wolverines!

Bardu Wolverines er en av de nyeste klubbene i Norge og begynte aktivitet i januar. Siden det har de vokst bra og har i følge styret nå imellom 20 og 30 spillere. De har derimot kun 6 med pads, men jobber med å øke det antallet. For øyeblikket består klubben hovedsakelig av militære spillere, noe som kan føre til problemer med ukentlige treninger ettersom de ofte er borte på øvelser osv. og de planlegger derfor en målrettet rekrutteringsstrategi mot sivile for å øke antallet.

Klubben er tatt opp som en undergruppe i det lokale fleridrettslaget Bardu IL, noe de er godt fornøyd med og de har også noen juniorspillere som har dukket opp uten at de har drevet noen målrettet rekruttering for det enda. På sikt er derimot målet både et senior- og et juniorlag.

På spørsmål om planene deres fremover og for seriespill neste år får vi følgende uttalelse fra styret:

Vi håper laget vil være stort nok til å kunne delta i seriespill i 2018, men vil ikke kunne gi et endelig svar på dette før i høst. Uavhengig av om vi klarer å delta i seriespill eller ikke ønsker vi også å arrangere treningskamper mot andre lag i nord.

I tillegg presiserer de at de har som langsikt mål å etablere seg som en levedyktig klubb både på junior- og seniorsiden som samtidig kan være en synlig og aktiv deltager i lokalmiljøet. De la også med noen enda mer langsiktige planer som er så gode at vi ikke kan la vær å sitere dem på det:

Videre håper vi at vi ved å representere hjemstedet vårt og sporten vår kan være en katalysator for en endringsprosess der Setermoen vokser til å bli en alpha-verdensby og der Bardu Wolverines blir verdensledende innenfor den da globalt ledende sporten amerikansk fotball, men dette er etter planene fortsatt noen år frem i fremtiden, minst 5.

Det er altså mye som skjer i Bardu og det ser absolutt ut som om de er på rett vei. Forhåpentligvis er de klare for seriespill i 2018!

Neste klubb ut er Harstad Corsairs!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x