Hvordan går det? – Harstad Corsairs

I denne artikkelserien ser vi på klubber som ikke stiller i seniorseriene i 2017. I dag ser vi på Harstad Corsairs!

Harstad har eksistert som klubb en stund og første trening var allerede høsten 2015. Når vi derimot snakket med dem i mars i år kom det frem at de slet veldig med treningstid noe som gjorde det problematisk for klubben. De så derimot lysere på sommeren og når de kunne begynne å trene ute igjen ville mye løse seg tenkte de da.

Når vi derimot var i kontakt med de forrige uke fortalte de at problemene var der fortsatt. De har mistet en del spillere både fordi de har flyttet, blitt skadet eller mistet interessen, og det virker som om de har slitt med å bygge seg opp igjen etter mangelen på trener i vinter.

Til tross for problemene skriver Stian Storhaug i Corsairs til oss at:

Treningsoppmøtet har variert, men vi har en tilbakevendende kjerne av spillere. Vi har uansett forsøkt å gjøre det beste ut av det og i størst mulig grad prøvd å utvikle de spillerne som møter jevnlig.. ..N

år det kommer til seriespill i 2018 ser det veldig lite sannsynlig ut for oss per i dag. Vi skal selvsagt ikke utelukke noe som helst på dette stadiet, men vi har mange utfordringer foran oss før vi er klar til å stille opp til seriespill.

 

Han skriver også at de foreløpig ikke har noen junioraktivitet da de har nok med å bygge opp et seniorlag.

Til tross for problemene har de derimot ikke mistet troen, og Storhaug skriver at de fortsatt har troen at de skal klare det på sikt, men at de ønsker at når de først stiller i seriespill så skal de ha strukturen såpass sterkt at de ikke ender opp med å trekke seg halvveis i sesongen eller avlyse kamper.

Harstad trenger altså mer tid før de er klare for nasjonal motstand, men det er fortsatt et aktivt engasjement med en kjerne av spillere. Kanskje det er en mulighet med et samarbeid med Bardu til neste år?

Neste klubb ut er NTNUI Nidaros Domers!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x