Hvordan går det? – Levanger Wolfpack

I denne artikkelserien ser vi på klubber som ikke stiller i seniorseriene i 2017. I dag ser vi på Levanger Wolfpack!

Levanger har eksistert som klubb i en del år nå, men de har aldri deltatt i nasjonalt seriespill. De spilte derimot sin første kamp allerede i 2015 når de deltok i Trøndelags regionale høstserie Domers Football League, hvor de også deltok i fjor.

Hans Richard Skogly Rian i Wolfpack forteller oss at den siste tiden har det vært litt omveltninger i klubben og de har skiftet ut leder og en del styremedlemmer. Likevel omtaler han situasjonen i klubben som stabil og de har for tiden to ukentlige treninger.

Oppmøtet er derimot ikke så mye å skryte av virker det som, og vi blir fortalt om et gjennomsnittlig treningsoppmøte på under 10 spillere.  De har heller ingen junioraktivitet.

Wolfpack har heller ingen konkrete planer om seriespill i 2018 enda, men de planlegger å delta i Domers Football League for tredje gang til høsten. Hvis ting går bra der vil de derimot ikke utelukke seriespill i 2018, for de langsiktige planene til klubben er å fortsette rekrutteringen og bygge opp økonomien slik at de skal bli klare for nasjonalt seriespill

Ut ifra den informasjonen vi nå har fått virker det lite trolig at vi ser Levanger i 2. divisjon våren 2018, men vi utelukker det ikke.

Neste klubb ut er Tromsø Trailblazers!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x