Hvordan går det? – Tromsø Trailblazers

I denne artikkelserien ser vi på klubber som ikke stiller i seniorseriene i 2017. I dag ser vi på Tromsø Trailblazers!

Tromsø har deltatt i nasjonalt seriespill i noen år, men i forkant av årets sesong valgte de å ikke melde seg på grunnet mangel på spillere. Til tross for tilbakeslaget har de ikke gitt opp og det er fortsatt et aktivt amerikansk fotballag i Tromsø.

Trailblazers styreleder Eyvin Sommerseth skriver til oss at de har gjennomført treninger, men at det ikke har vært nok spillere til å gjennomføre en sesong. De siste månedene har det derimot vært en positivt økning i stallen og klubben planlegger også en større rekrutteringskampanje når det kommer nye studenter til byen i august. Tromsø håper det vil hjelpe de å få nok spillere til å stille lag neste år.

Når det kommer til junioraktivitet er den satt på vent foreløpig. Det er et ønske i klubben om å etablere dette, men de ønsker mer stabile rammer rundt aktiviteten før de starter opp noe.

Når det kommer til langsiktige planer for Trailblazers skriver Eyvin:

Våre langsiktige planer innebærer å få etablert et stabilt senior- og juniorlag slik at vi ikke i like stor grad vil være avhengig av rekruttering av studenter hvert år, samt at vi mener det er viktig å få etablert en stor og kunnskapsrik trenerbase i klubben slik at vi kan ha kontinuitet i spille- og treningsstil.

Det virker altså som at Tromsø fortsetter utviklingen de har gjort siden oppstarten, og at de ikke lar seg stoppe av steget tilbake de måtte gjøre i år ved å ikke stille til seriestart. Vi håper og tror at vi ser Tromsø på banen i nasjonalt seriespill igjen til neste år.

Neste klubb ut er Sand Falcons!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x