Ted Sundquist: Hvorfor jeg draftet Jay Cutler

Bleacher Report har en rekke gode skribenter, hvorav flere med substansiell bakgrunn fra NFL. En av dem er tidligere general manager hos Denver Broncos, Ted Sundquist. I 2006 satt han sammen med hovedtrener Mike Shanahan bak spakene når de draftet QBen Jay Cutler.

BR Ted Sunquist Cutler-artikkel

Cutler er et velkjent navn, selv om de fleste nå tenker på Chicago Bears når hans navn nevnes. Jay Cutler er litt som Tony Romo; folk liker å være frustrert over dem, og de har noe med seg som gir dem evnen til å få skylda når lagene deres ikke når helt opp. Det er nok ikke alltid helt uforskyldt heller. Cutler er okke som den utvilsomt beste QBen fra 2006-draftet om vi ser på hvordan det gikk med de som ble draftet det året.

Ted Sundquist satt altså på innsiden av den organisasjonen som draftet Jay Cutler i 2006, Denver Broncos. Ikke bare satt han på innsiden; han var sentral via sin rolle som GM. I en artikkel publisert på Bleacher Report i forrige uke gir han oss et unikt innsyn i prosessen, samt en del bakgrunnsmateriale som forteller noe om hvordan Cutler har havnet der han er nå.

Sundquist er selvsagt partisk i sin gjenfortelling, men det er godt skrevet, innsikt, og mange godbiter som forteller noe om hvordan NFL-lag jobber rundt draft. Verdt å få med seg!

Artikkelen finner du her:

Why I Drafted Jay Cutler, and What Happened from There

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x