Jobbe for verdens beste hovedtrener? Forbered deg på et tøft intervju!

Bill Belichick er hovedtrener for New England Patriots, og har vært det siden år 2000. Det har bragt Patriots 5 Super Bowl-trofeer, inkludert den siste. Mange dyktige trenere har fått starten sin under Bill Belichick som hovedtrener, men samtidig har det vært bemerkelsesverdig få endringer antall år tatt i betraktning.

I tillegg: Svært mange av de som kommer inn på laveste trenernivå under Belichick, opplever å gå videre til andre og mer prominente roller internt hos Patriots. Det har mange årsaker, og samtidig gjør det at å være ‘quality control’-coach eller lignende hos New England er attraktivt.

Josh McDaniels (t.v.); en av flere som begynte på bunnen hos Bill Belichick

 

Det er allikevel ikke en enkel stilling å inneha, og ikke er den økonomisk lukrativ heller. Som Belichick selv poengterer er det andre motiverende faktorer som bør stå fremst i rekken for den som ender opp med å ta en slik stilling. Og som også flere som har hatt slike stillinger hos Patriots trekker frem: Det er kanskje ikke økonomisk gunstig, og definitivt ikke en stilling hvor man kan forvente å jobbe få timer eller ha en behagelig hverdag, men det er en enorm læringsmulighet. I korte trekk: Man får i praksis en fotball-utdanning og et trenergrunnlag som setter en opp for senere suksess.

Dette tok MassLive.com for seg i en lengre artikkel skrevet av Kevin Duffy på slutten av fjoråret. Han snakket med en rekke kilder, inkludert både en rekke av assistenttrenerne i tillegg til Belichick selv. I artikkelen finner du svært god informasjon om hva som kreves både som assistenttrener hos New England Patriots, men også for å være en god analyserende trener uansett nivå. I tillegg – du får bli bedre kjent med hvordan utsilingen for å komme frem til riktig mann til jobben foregår! Les artikkelen her:

So you want to work for Bill Belichick? Former Patriots assistants recall intense interview process

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x