Vil du bli hovedtrener i amerikansk fotball?

Her er kurset for deg! Det norske forbundet arrangerer førstkommende mandag et digitalt kurs for ferske og/eller vordende hovedtrenere i amerikansk fotball. Det er sportssjef Jørgen Benestad-Johansen som guider deg gjennom kurset som har påmeldingsfrist så seint som dagen før!

En av fordelene med digitale arrangementer er nettopp at logistikken er noe enklere enn ellers og dermed blir ikke behovet for påmeldingsfrister lang tid i forveien like aktuell som ved kurs som krever fysisk oppmøte.

Kurset er beregnet på personer med relativt kort eller ingen særlig erfaring som hovedtrenere, og alle deltakerne får et kursmateriale oversendt digitalt. Det skader sjelden med mer informasjon, så her er en mulighet til å både lære og å utvikle eget kunnskapsbibliotek!

Kursholder er forbundets sportssjef for amerikansk fotball, Jørgen Benestad-Johansen (bildet). Jørgen har lang erfaring som trener i sporten, inkludert som hovedtrener for både klubb- og landslag. I innkallingen skriver forbundet også at det tas sikte på «mye sosial læring mellom deltakerne». Det kan fort bety at det både er mulighet for erfaringsutveksling med andre kursdeltakere, men også en mulighet til å skape seg et nettverk av relasjoner som er nyttige for ettertiden. Det er gjerne erfaringsutveksling på tvers av klubbgrenser både nasjonalt og internasjonalt som i det daglige gir nye impulser, sparringspartnere og kunnskapsøkning for den enkelte trener, og slik sett er dette kurset et potensielt startpunkt eller ytterligere bidrag til at man får en god start som hovedtrener.

Kurset foregår via Zoom mandag 21.juni kl. 19:30-21:30, og påmeldingsfrist er søndag 20.juni kl. 23:59. Man får tilsendt kursmaterialet innen kl. 12:00 den aktuelle mandagen. Det er ikke et krav til at man formelt sett er hovedtrener enda, noe som muliggjør at kurset også kan tas av deg med interesse for rollen, ikke bare de som allerede innehar rollen.

Påmelding gjør du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x