7 mot 7 en sommeraktivitet i Sverige; noe for oss i Norge også?

7-on-7, sommerligaer og lignende har i en årrekke vært viktig for spillere på high school-nivå, og da primært for å arbeide med forbedringer i pasningsspillet og individuelle prestasjoner der. Etterhvert har konseptet begynt å spre om seg, og nå har også svenskene begynt å fikle med konseptet i mer organisert form.

Skjønt organisert og organisert; det er et privat initiativ fra Superserie-treneren Leo Billgren som var utgangspunktet når dette foregikk forrige helg. Billgren, som du har kunnet høre på Amerikansk Fotball Podkast en rekke ganger det siste halvannet året, er hovedtrener for Tyresö Royal Crowns i tillegg til en bakgrunn i flere andre klubber og ikke minst som trener for det svenske landslaget. Han er også initiativtaker for svenskenes Top Gun QB Academy og har hatt mye fokus på QB-posisjonen og pasningsspillet opp igjennom årenes løp.

Hvordan ser så dette ut i praksis? Ta gjerne en kikk selv når spillere fra flere U19-lag i Stockholms-regionen møter hverandre for å trene i sommervarmen og ikke minst ha det kjekt sosialt:

20170716 trc vs stu final

Du finner flere eksempler her på Youtube.

 

Kanskje noe for oss her på berget også?

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x