Adrian Peterson – fra NFL til…OL?

Adrian Peterson pic

I en årrekke har Adrian Peterson vært en av de beste, og sannsynligvis den beste, runningbacken i NFL. I år tok imidlertid karrieren en virkelig bråvending når han ble tiltalt for å ha utsatt sin 4 år gamle sønn for unødig skade som følge av en situasjon som oppstod 18.mai. Eller barnemishandling, som man gjerne sier på norsk.

Mens Peterson stort sett har hatt et svært godt renommé, og ikke minst fikk mye sympati når han i fjor mistet en annen sønn når barnets stefar (altså ikke Peterson) mishandlet 2-åringen til døde. Den sympatien har forsvunnet ut døra etter hendelsen i mai, og Peterson er også suspendert fra spill i NFL. Nå vurderer han å skifte karrierevei.

Adrian Peterson, Connor Barwin
Foto: AP/Patric Schneider

Adrian Peterson er, som de fleste som har sett ham spille har lagt merke til, en super-atlet. Det er derfor ikke overraskende at det er å bruke disse evnene på et annet vis som dukker opp som alternativ, og uttalelser fra Peterson tyder på at han vurderer en løpskarriere i fortsettelsen. Det er 200- og 400-meter som er nevnt som muligheter.

Det er altså mulig at vi har sett Peterson som runningback for siste gang, og det i en alder av 29 og etter 10.190 yards rushing. Kommer du til å savne ham på banen?

[yop_poll id=»3″]

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x