Alabama – utvilsomt blant favorittene til nasjonalt mesterskap igjen!

Nick Saban og Alabama Crimson Tide

University of Alabama er en toppskole når det kommer til amerikansk fotball. Det har de vært i svært mange tiår, men det er særlig under trenerne Bear Bryant og nå Nick Saban at fansen har de aller beste minnene.

Nick Saban sin periode hos Alabama startet i 2007, og har bestått av en utrolig seiersrekke som pr. nå inkluderer 4 nasjonale mesterskap. Dermed har han totalt 5, ettersom han også vant et som hovedtrener for Louisiana State University i 2003. I fjor ble det 2.plass nasjonalt, etter at laget tapte knepent 31-35 for Clemson i den nasjonale mesterskapsfinalen.

Alabama har en svært suksessrik historie, og nevnte Bear Bryant leder an blant skolens hovedtrenere gjennom historien med 6 nasjonale mesterskap, etterfulgt av Saban, Wallace Wade (3), Frank Thomas (2) og Gene Stallings (1).

At fansen setter pris på Saban som trener og det produktet han og laget leverer på banen, er det neppe noen tvil om. Nedenfor finner du 16 av de beste spillene Alabama har gjort i perioden 2007-2016, og det kan være en fin oppvarming til college-sesongen som nærmer seg med stormskritt! For Alabama sin del entrer man sesongen rangert som nummer 1, og møter Florida State i sesongåpningen sin, 2.september.

The 16 Biggest Alabama Football Plays From Nick Saban's First 9 Seasons

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x