CFL Kickoff: Montreal Alouettes vs. Saskatchewan Roughriders 2017!

I natt var det kickoff i CFL, og tradisjonen tro er det én kamp på en torsdag kveld (kanadisk tid) som innleder det hele. Denne gang var det kickoff i Montreal, hvor hjemmelaget Alouettes tok i mot Saskatchewan Roughriders. Her har du hele kampen!

Disse to lagene har en del endringer før 2017-sesongen, og spesielt gjelder det Montreal som ikke hadde noen spesielt sterk sesong i fjor – og har slitt i noen sesonger nå. Det gjorde de imidlertid ikke mot Roughriders hjemme i Montreal i fjor; en kamp de vant klart. Vi var tilstede på den kampen, hvor det var god stemning i favør hjemmelaget.

Roughriders hadde faktisk en enda tøffere sesong i fjor enn det Alouettes hadde, og mye spenning knytter seg til om hovedtreneren Chris Jones kan få laget tilbake til der de trenger å være: Sluttspillsnivå. Jones hadde sitt første år med Saskatchewan i fjor, etter to sesonger som hovedtrener hos Edmonton Eskimos, som han blant annet ledet til Grey Cup-mesterskapet.

Provinsen Saskatchewan er langt unna Quebec og Montreal, men Riders-fansen er kjent for å være noen av verdens beste fans innen amerikansk fotball og tar gjerne turen til bortekamper selv når det er lange avstander. Det var tilfelle i fjor, og det ser ut som om var noen som tok turen i år også. Totalt 20.129 tilskuere var tilstede på stadion i Montreal.

Her har du hele oppgjøret fra CFL Kickoff 2017 når Montreal Alouettes tok i mot Saskathewan Roughriders!

 

Statistikk fra kampen finner du her hos CFL.ca

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x