CFL: Ottawa RedBlacks vs. British Columbia Lions!

Denne kampen gikk på lørdag og ble en jevn affære mellom de regjerende mesterne i CFL og er Vancouver-lag som trenger å vinne for å henge med i toppen av sin divisjon.

Vi snakker naturligvis om Grey Cup-vinnerne fra i fjor, Ottawa RedBlacks, og Vancouver-baserte BC Lions. Ottawa har hatt en begredelig innledning på sesongen, men spiller heldigvis -for dem- i CFL East. Den østre divisjonen har i flere år stort sett hatt lag med dårligere vinn-tap statistikk enn du finner i CFL West.

Det er i West at British Columbia Lions befinner seg, og de halser etter tet-trioen Calgary Stampeders, Winnipeg Blue Bombers og Edmonton Eskimos. En seier her ville bidra til å få kontakt med de tre som ligger over Lions på tabellen. For RedBlacks sin del ville en seier få dem opp til andreplass i CFL East.

Hvordan det gikk kan du se her, hvor lyden er syncet med radio-kommentatorene i Ottawa. Med andre ord; de er ikke fullt ut nøytrale…

Kampen skulle ende med én touchdowns margin til det vinnende laget i en kamp som inneholdt totalt 55 scorede poeng. Du har det hele i HD-kvalitet her:

 

Box score fra kampen finner du her hos CFL.ca.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x