De beste Super Bowl-reklamene 2017? Her er et utvalg!

Super Bowl er langt mer enn finalen i NFL. Det er et gigant-arrangement hvor det utenomsportslige også spiller en stor rolle. Som TV-reklamene. Det koster skjorta og vel så det å få reklametid i tilknytning til Super Bowl-sendingen, og har blitt en tradisjon at det lages egne reklamer for anledningen som gjerne er av særdeles høy kvalitet.

Så er tilfelle også i år, og i mange tilfeller er reklamene allerede tilgjengelige på Youtube og diverse andre kanaler, da både de som lager dem og de som de lages for har et sterkt ønske om å gi dem størst mulig spredning.

Buick har fått med seg Cam Newton og Miranda Kerr på laget:

 

Lexus satser på en kombo av produktet sitt, dans og musikk når de lanserer «Experience amazing»-slagordet som du sikkert får se mer til fra den kanten i tiden som kommer. Voiceover av Minnie Driver, regissør er den velkjente svensken Jonas Åkerlund:

 

Intel satser på en stjerne med tett tilknytning til kampen, nemlig Tom Brady. Deres Super Bowl-reklame har du her:

 

Vi er usikre på om vi synes Skittles sin er i toppklasse i år, selv med et noenlunde festlig scenario. Vi tenker automatisk Marshawn Lynch, og der bommet Skittles godt på forventningene våre denne gang:

Skittles | "Romance" | Super Bowl LI Commercial

 

Aaah, heldigvis skjønte Skittles behovet vårt, og har også sluppet denne greia – som nok blir litt for lang til å være en egen Super Bowl-reklame på TV…:

Skittles | Marshawn Lynch Visits Houston, Scotland | Super Bowl LI

 

Bilmerket Kia har fått med seg den middels kjente skuespillerinnen Melissa McCarthy når de promoterer bilen Kia Niro. Reklamen er av mange ansett som langt bedre enn de fleste filmene og TV-seriene McCarthy har vært en del av (selv om hennes dagsferske innsats på Saturday Night Live virkelig er gull), og du ser den her:

 

For vår del har vi en ekstra forkjærlighet for Budweiser sin, som utvilsomt gir deg muligheten til å lese den som en kommentar på et av de største politiske temaene for øyeblikket også:

Budweiser 2017 Super Bowl Commercial | “Born The Hard Way”

 

TurboTax har en reklame som vi tror vil forbli undervurdert. Poenget er at den står som et særdeles godt eksempel på hva ‘digitalisering’ faktisk er med budskapet den gir. Noe morsom, ja – men først og fremst den teknologiske utviklingen de siste årene summert ned til 45 sekunder:

 

Mercedes har hentet inn Coen-brødrene til å regissere når de drar Peter Fonda frem fra glemselen og leverer en kortfilm av en reklame hvor tittelen «Easy Driver» naturligvis spiller på filmen Fonda er mest kjent fra: «Easy Rider». Man må i grunnen kjenne til den filmen og gjenkjenne Peter Fonda for å ta tegninga. Mercedes USA kjører forøvrig en annen reklame i tillegg under Super Bowl, så det er nok av penger å rutte med i markedsavdelingene der i gården!

 

Har du sett noen andre som fortjener oppmerksomhet? Legg gjerne inn en kommentar med link eller lignende!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x