Etter finalene: Damer og U19

MaxEmanuelson_AX_3819

Denne helgen var årets aller siste helg med organiserte seriekamper her i Norge, og det var Damefinalen og NM-finalen for U19 som stod på programmet.

Damer

På damesiden møttes Vålerenga Trolls og Kristiansand Gladiators, vår «Før kampen»-sak for denne kampen kan du lese her. Det var en spennende finale med to lag som var gode i forsvar, men der Trolls viste seg å ha et større repertoar å spille på i angrepsspillet. Kampen endte til slutt 18 – 0 i favør Trolls, hvis du ikke fikk sett kampen på lørdag kan den sees i sin helhet i filmen under:

Vålerenga Trolls vs Kristiansand Gladiators - Finale damer 2015

Vi fikk snakka med trenerne for begge lag også etter kampen, i videoene under kan du høre hva de hadde å si.

Intervju med headcoach for Gladiators, Hege Indresand:

Intervju med headcoach for Vålerenga Trolls, Yrjan Fraschetti:

Coachene til Trolls hadde en god dag på jobben Foto: Max Emanuelson

U19

Noen timer senere ble NM-finalen for U19 sparket i gang, også her var Vålerenga Trolls representert, der de møtte byrivalene Oslo Vikings i sin finale. Vår «Før kampen»-sak for denne kampen kan du lese her. Og hvis du ikke fikk sett kampen live kan den sees i filmen under:

Vålerenga Trolls vs Oslo Vikings - Finale U19

Det var en jevn kamp i første halvperiode, og det var Vikings som først tok ledelsen 0 – 8. Trolls utlignet imidlertid kort tid etter, og ved halvtid var stillingen 14 – 8 til hjemmelaget. I andre periode satte Trolls standarden allerede fra start, med et fantastisk returløp på ca 80 yards som gikk hele veien inn. Derifra gikk det stort sett bare en vei, og gutta fra Oslo øst kunne til slutt gå i garderoben med sluttresultatet 41 – 24 og sitt tredje strake NM-gull på U19-nivå.

Også her fikk vi en kommentar fra trenerne etter kampen.

Headcoach for Vikings U19, Nicolay Knutsen:

Headcoach for Vålerenga Trolls, Scott Boer:

Scott etter kampen

Vi gratulerer vinnerlagene i begge kampene, og benytter anledningen til å takke alle norske lag for en godt gjennomført fotballsesong. Vi sees i 2016 🙂

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.