Etter kampen: Kolbotn Hunters vs. Olavs Menn!

Foto: Lena Foyn

I går spilte Kolbotn Hunters og Olavs Menn i en av de siste kampene i årets 1.divisjon. De to nabolagene har en fin dose rivalitet gående, og det var spenning knyttet til kampen etter den siste tidens resultater hvor Hunters blant annet slo Haugesund Hurricanes kraftig, mens Olavs Menn hadde et par varierende resultater når de gikk på en durabelig smell mot Gladiators i Kristiansand før de slo Hurricanes hjemme i Sarpsborg.

Det skulle bli en spennende kamp hvor bortelaget ledet med knappe 6 poeng til halvtid, før de la på noen scoringer i andre halvdel og til slutt vant 20-0 over hjemmelaget.

Vi fikk intervjuet de to lagenes hovedtrenere både før og etter kampen, og de intervjuene finner du her!

Hjemmelaget Kolbotn Hunters sin hovedtrener Frank Vallée var ikke helt sikker på hva kampen ville si for tabellsituasjonen uansett utfall, men var fokusert på at laget hans nok en gang skulle vise at de har noe i 1.divisjon å gjøre:

 

Bortelagets hovedtrener Travis Cornwell og hans tropp virket klare til sin siste kamp for sesongen, og dette er hva han hadde å si til oss før kampstart:

Travis før kampen

 

Etter kampslutt i sesongens nest siste kamp for deres del, de har Kristiansand Gladiators igjen hjemme på Sofiemyr, kunne Frank Vallée konstantere at laget har ting som går bra, og ting som ikke går fullt så bra…:

Frank etter kampen

 

Hovedtrener Travis Cornwell hos Olavs Menn kunne konstantere at laget vant og dermed endte med 4 seiere og 2 tap denne sesongen. Han fortalte også mer om planene for Olavs Menn for tiden som kommer i dette etter-kampen-intervjuet:

Travis etter kampen

 

Vår reporter som stod for disse intervjuene var Morten Midtsund!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x