Etter kampen: Lura Bulls vs Oslo Vikings 2

Lørdag gikk 2.divisjonsoppgjøret mellom Lura Bulls og Oslo Vikings sitt 2.lag i Sandnes. Vi var tilstede og fikk både filmet og gjort intervjuer. Det kan du se resultatet av her!

Det skulle vise seg å bli en mer jevnspilt batalje enn forventet, og Lura Bulls kom på poengtavlen for første gang i 2021 når laget maktet hele 20 poeng i løpet av kampen. Vikings sitt 2.lag maktet imidlertid 38 selv, så på tross av at det en periode mot slutten av kampen stod 20-24 så endte det 20-38 når alt var sagt og gjort.

Usedvanlig (for vind- og regntunge Rogaland) flott høstvær laget en god ramme for kampen, og det ble en del høydepunkt verdt å ta en kikk på. Du finner de to respektive lagenes highlights i intervju-videoene med deres respektive hovedtrenere nedenfor.

Anthony Durham er hovedtrener for Lura Bulls, og ga oss sine tanker både om lagets prestasjoner i kampen, stadige forbedringer av Lura sitt idrettsanlegg, og hvordan det ser ut før 2022 for Bulls sin stall. Vi er også innom det faktum at Lura Bulls allerede for en tid tilbake har trukket seg fra lagets siste seriekamp, et borteoppgjør i Bergen. Alt dette, samt Bulls-høydepunkter fra kampen, finner du her:

Lura Bulls interview and highlights - Lura Bulls vs Oslo Vikings II 2021

Hovedtrener hos Oslo Vikings er kanadiske Derek Mann. I tillegg til å være deres hovedtrener er han også QB og DB på 2.laget, og han rakk sågar en gjesteopptreden som kicker på et kickoff i denne kampen! Vi er innom både det, hans vurdering av kampen, 2.lagets sammensetning, og ikke minst tanker om serieoppsettet for 2.lag, i dette intervjuet hvor du også finner Oslo Vikings 2 sine høydepunkt fra denne kampen:

Oslo Vikings interview and highlights - Lura Bulls vs Oslo Vikings II 2021
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x