Etter kampen: Lura Bulls vs. Vålerenga Trolls!

Her finner du highlights og intervjuer fra gårsdagens Eliteserie-kamp mellom Lura Bulls og Vålerenga Trolls! De to lagene spilte en kamp som var tilnærmet avgjørende for hvem av dem som havner i sluttspill i årets sesong. Det ble til slutt hjemmelaget Bulls som trakk det lengste strået i en utrolig spennende kamp hvor det til slutt endte 43-41.

Det begynte sterkt for bortelaget, og Trolls ledet med 21 poeng etter 1.periode. Deretter var det Lura som svarte, og de scorte 23 ubesvarte poeng i 2.periode. I siste halvdel av kampen delte lagene broderlig på poengene og scorte 20 hver, som altså ga 43-41 som sluttresultat. Dermed tok Lura Bulls sin første seier i årets Eliteserie etter å ha åpnet 0-3, mens Vålerenga Trolls fortsatt står uten seiere og da 0-5. Deres siste mulighet til seier i årets serie er mot Åsane Seahawks om et par ukers tid.

Vi snakket med begge lags hovedtrenere i etterkant av kampslutt. Hovedtrener Alexander Durazo hos Bulls var naturligvis lettet over at resultatet gikk Lura sin vei denne gang, og hadde følgende å fortelle oss om lagets innsats, kampen, hva som må forbedres, og tankene om kommende motstander – Oslo Vikings:

Interview with Alexander Durazo June 4th 2017

 

Vålerenga Trolls sin hovedtrener Scott Boer var i godt nok humør til å gi oss et meget godt intervju, selv om resultatet dessverre ikke gikk veien for hans lag denne dagen. Det ble imidlertid spilt mye bra football fra Trolls sin side, og det er blant de tingene Scott kan fortelle deg om i dette intervjuet:

Interview with Scott Boer June 4th 2017

 

Vi takker begge lag for en svært spennende kamp, og deres hovedtrenere for velvilligheten rundt å gjøre intervjuer selv når man nettopp har vært igjennom en følelsesmessig berg- og dalbane!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x