Fra Storbritannia til Buffalo Bills som trener: Møt Phoebe Schecter!

Phoebe Schecter er en ung kvinne som til daglig bor i Storbritannia, hvor hun også begynte å spille amerikansk fotball. I sommer er hun å finne hos Buffalo Bills, hvor hun har en gjesterolle som assisterende trener!

Det hører med til historien at NFL-lag gjerne har en gruppe assistenter under treningsleirene i forsesongen som i praksis er «assistenter til assistentene», og på den måten får et solid innblikk i hva som skjer hos et NFL-lag. Dette har NFL gjort i svært mange år, og som regel med trenere fra high school og college.

I år har Phoebe Schecter, som spiller på det britiske damelandslaget i tillegg til å ha spilt for herrelag og hatt trenerroller i Storbritannia knyttet til lag for begge kjønn, fått denne muligheten. Den griper hun tydeligvis med stor glede og iver. At hun er en kvinne som har fått rollen skaper en del ekstra oppmerksomhet, og her er hun intervjuet av Buffalo Bills sine egne mediafolk om det hele:

Vi ønsker Phoebe lykke til i fremtidige trenerroller, i motsetning til en god del av kommentarene til videoen på Facebook. Det er tydelig at ikke alle forstår at amerikansk fotball kan drives av begge kjønn, og det er nok en viss bekreftelse på at langt fra alle er kjent med damefotballens fremvekst de siste tiårene. Vi kan legge til at det også er andre synspunkter som kommer frem i nevnte kommentarfelt, så noen ensidig virkelighetsforståelse hos sportens (og Bills’) fans er det på ingen måte 😉

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x