Geoff Buffum: De to årene hos Eidsvoll var mine beste!

For et par dager siden gjorde The Podyum et live-intervju med Geoff Buffum, tidligere hovedtrener hos Eidsvoll 1814s. Buffum har i årene etter at han forlot 1814s vært hovedtrener for Calanda Broncos – det beste laget i Sveits.

Broncos vant nylig det sveitsiske mesterskapet, og det var foranledningen for at The Podyum, en rekrutteringsside med mye fokus på video og egenmarkedsføring, gjorde et intervju med ham. Det har vi lagt inn nederst i denne saken!

Underveis i intervjuet kommer Geoff Buffum inn på forhistorien sin som trener i Europa, og trekker særlig frem de to sesongene, 2013 og 2014, i Eidsvoll 1814s. Han trekker både frem den dramatiske forskjellen mellom det Calanda Broncos (hvor han altså var også før han kom til Norge) han forlot etter 2012-sesongen, og det Eidsvoll 1814s var ressurs- og trener-messig. Det kunne man jo potensielt se for seg ledet frem til et negativt resonnement, men det er nettopp det det ikke gjør. Tvert i mot: Buffum fremhever kameratskapet og det gode samarbeidet i 1814s på en måte som ikke akkurat setter klubben i dårlig lys. Han påpeker blant annet at de to årene hos Eidsvoll var de beste for ham hittil som trener i forstand av å ha det gøy og nyte opplevelsen, og en svært god forberedelse på det som møtte ham hos Calanda Broncos når han kom tilbake dit i 2015.

Du kan se hele intervjuet her:

Intervjuer er mannen bak The Podyum, Will Powell.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x