Intervjuer NM-finalen: Oslo Vikings og Eidsvoll 1814s

I går ble årets Norgesmesterskap avgjort. På Bislett stadion i Oslo stod det mellom Oslo Vikings og Eidsvoll 1814s. I en kamp som åpnet med scoring for Eidsvoll skulle det ende med hele 51-7 foran ca. 1.500 tilskuere og et -pr. nå- ukjent antall TV-seere.

Det var med andre ord ingen jevn affære etterhvert som kampen ble eldre. Heldigvis sørget en proff sending fra TV2 Sportskanalen for å få frem det positive i resultatet; nemlig en rekke store prestasjoner underveis som tok seg godt ut på fjernsyn.

Blant dem som stod for de virkelig store individuelle prestasjonene i det som allikevel må kunne kalles en solid lagseier, var WR/CB/Returmann Erik Ford. Sammen med hans QB Mehmet Sezer og All-Star running back Lorenzo Proctor stilte han opp på intervju etter kampslutt, og intervjuet vårt med tre svært muntre unge herrer får du her:

Intervju med Lorenzo Proctor, Mehmet Sezer og Erik Ford etter NM-finalen, 8.juli 2017

 

En som naturlig nok ikke var fullt så blid som NM-vinnerne, var Eidsvoll 1814s sin svært sentrale LB/RB Michael Hall. Han gjorde en solid innsats gjennom hele sesongen, og var utvilsomt en av ligaens store profiler i år. I finalen ble det allikevel bom stopp mot et Oslo Vikings som var for sterke for Eidsvoll 1814s denne gang. Her er hva Michael Hall hadde å si til oss om kampen, sesongen og veien fremover:

Interview with LB/RB Michael Hall, Norwegian Champ'ship game July 8th 2017

 

Hovedtrener Derek Mann hos Oslo Vikings hadde i år sin første sesong i den rollen, etter at han overtok roret fra Jesse Alderfer etter fjorårssesongen. Det må kunne sies å ha godt over all forventning for Mann, som er ubeseiret som hovedtrener i Eliteserien, og som kunne krone det hele med NM-gull. Vår reporter Morten Midtsund fikk gjort et intervju med Derek Mann etter kampslutt, og det har du her:

Derek etter kampen

 

Til slutt; de eldes som vin, og er nå av svært god årgang. Henrik Dahl og Gaute Engebretsen har 11 NM-gull for senior herrer som enten spillere, trenere eller støttepersonell. De var særdeles blide etter kampslutt, og svaret deres rundt vår reporters oppfordring om å «feire med måte» bør du få med deg! Morten Midtsund var intervjuer, og du finner hele herligheten her:

Henrik og Gaute etter NM

 

Vi gjorde også flere intervjuer under både tailgate, før kampstart, og etter kampslutt. De (samt highlights, film fra selve arrangementet etc. etc.!) kommer utover de nærmeste dagene, så følg med!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x