Joey Bosa – fremtidens JJ Watt, eller en som faller flatt?

Los Angeles Chargers sin defensive linjemann Joey Bosa var ekstremt høyt verdsatt på vei inn i NFL, men en kontraktskonflikt med Chargers -som ironisk nok ikke verdsatte ham sååå høyt økonomisk- gav ham en noe treg start.

Det skulle man kanskje ikke tro når man så ham spille i fjor etter at han stod over de fire første kampene på grunn av skade; Bosa gjorde en førsteårssesong som var av høy klasse. Men når man ser nærmere på kampfilmene…var alt gull og grønne skoger? The Film Room tar på seg oppgaven med å påpeke begge deler for alle som vil vurdere som mer enn bare blodfans, og The Film Room sin vurdering (som forøvrig er sterkt preget av et fokus på pass rush, og ikke f.eks. run defense) har du her:

The Film Room Ep. 34: Joey Bosa is the next big thing...or is he?

 

At Joey Bosa er en som «faller flatt» er selvsagt mer en overskrift enn et reelt spørsmål. Han gjorde mer enn nok i fjor til å demonstrere at han hører hjemme i NFL. Det var derfor han fikk prisen som NFLs Defensive Rookie of the Year. Spørsmålet er nok snarere om han er en «generational player» slik Pro Football Focus hevdet tidligere i år, eller om han hører til i sjiktet under spillere som eksempelvis Khalil Mack og JJ Watt.

PS! Den siste fra Chargers som vant Defensive Rookie of the Year før Joey Bosa, var supertalentet Shawne Merriman i 2005. Ikke alle karrierer unngår avsporinger…

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x