Kamp: Barbera Rookies vs. Reus Imperials 2016

I spansk amerikansk fotball er det i år to nye lag som har tatt steget opp til den øverste divisjonen: Barbera Rookies og Reus Imperials. 21.februar møttes de i 3.serierunde. Det ble en meget spennende kamp. Her har du kampen i sin helhet, og muligheten til å bli kjent med to middelhavsfarere (i dobbel betydning) i en liga som så langt i år domineres av de regjerende mesterne, Badalona Dracs.

Barbera Rookies og Reus Imperials fikk begge muligheten til å rykke opp når fjorårets nykommere, Mallorca Voltors, røyk rett tilbake til nest øverste nivå – i tillegg til at det mangeårige topplaget L’Hospitalet Pioners også måtte ned et nivå. Som om ikke det var nok, så forsvant også Osos Rivas, nok et lag med en rik historie fra toppnivået i Spania, ut fra toppdivisjonen LNFA. Det er altså ikke bare i Norge at toppdivisjonen har blitt mindre fra i fjor til i år, og det er nå kun 5 lag igjen i LNFA sin Serie A.

Hvordan det ser ut på toppnivå i Spania får du altså en god mulighet til å observere her, når Barbera Rookies møter Reus Imperials:

LNFA Serie A - J03 Rookies vs Imperials

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x