Kamp: Einherjar vs. Starnberg Argonauts

På Island finnes det ett lag: Einherjar. Med ett lag i landet må man være kreative for å få satt opp kamper, og i helgen som var spilte islendingene hjemme mot tyske Starnberg Argonauts.

Det er ikke første gang Einherjar inviterer til internasjonal dyst. De siste årene har de hatt både Åsane Seahawks og Eidsvoll 1814s på besøk. Man skulle kanskje tro at ett enslig lag er identisk med at man har langt igjen til å være habile. Det er forsåvidt en diskusjonssak ettersom motstanden ikke nødvendigvis har vært helt av topp klasse, men allikevel – Einherjar har vist at de kan spille amerikansk fotball. Vi har dekket det islandske laget ved en rekke tidligere anledninger:

Starnberg Argonauts på Island

Helgens kamp var intet unntak, og med importspilleren Kirby Crook som et sentralt element i angrep ble det til slutt hele 48-14 til hjemmelaget over et Argonauts som møtte mer motstand enn de kanskje hadde regnet med. Starnberg er et lag et godt stykke ned i divisjonssystemet i Tyskland.

Det er også artig å notere seg at kampen ble sendt live på Islands største sportskanal. Vi for vår del er vel egentlig mest fascinert over at en nasjon med 330.000 innbyggere kan ha flere sportskanaler med egenprodusert stoff!

Heldigvis for de av oss som ikke hadde tilgang til TV-kanalen, så livestreamet Starnberg Argonauts store deler av kampen fordelt på to deler. Du kan finne de opptakene nedenfor!

Del 1:

 

Del 2:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x