Kamp: Louisville vs. Clemson 2017!

Fjorårets nasjonale mestere mot fjorårets Heisman-vinner! Her har du en av kampene man hadde mest forventinger til før helgens runde på høyeste nivå av college-fotball!

Deshaun Watson er ikke hos Clemson lenger, men hva gjør vel det når man har ferske og friske Kelly Bryant på QB? Forsvaret som var en sterk bidragsyter til fjorårets nasjonale mesterskap? Det har om mulig blitt enda bedre!

Mot dem denne gang stod QB Lamar Jackson hos Louisville. Et unikum som vant Heisman Trophy i freshman-sesongen sin og potensielt kan vinne noen ganger til før han tar turen opp til NFL. Så er et annet spørsmål om NFL vil ha ham som QB, eller om han havner i rekken av gode atletiske college-QBer som blir flyttet til receiver fordi kaste-evnene er akkurat noen hakk under det NFL er komfortable med.

Du kan vurdere dette selv når du ser kampen mellom Clemson og hjemmelaget Louisville. I denne artikkelen har vi lagt både hele kampen, en utgave kuttet ned til 30ish minutter, og highlights. Kortversjonen bestående av highlights finner du først, og den er her:

 

På ca. 30 minutter kan du få med deg alle spillene, og det kan du se her:

 

Klar for å se en hel kamp? Det er som regel verdt det, og du får den hele og fulle sannhet i form av hele kampen og sendingen, her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x