Kamp: Vukovi Beograd vs. Cineplexx Blue Devils 2009

I dagens internasjonale kamp skal du få se et oppgjør i CEFL, eller Central European Football League om du vil. CEFL er en mindre turnering litt lenger syd i Europa som igjennom årene har inneholdt lag fra en rekke land, eksempelvis Serbia, Østerrike, Ungarn, Kroatia, Slovenia, Slovakia og Tyrkia. God blanding, med andre ord!

I dag har vi funnet frem en utrolig spennende og scoringsrik kamp fra 2009, som stod mellom det som skulle ende opp med å være de to topplagene det året; Vukovi Beograd fra Serbia og Cineplexx Blue Devils fra Østerrike. Sistnevnte har stort sett romstert rundt på et litt lavere nivå i sitt eget hjemland, men har allikevel deltatt i mange internasjonale turneringer. De har ikke alltid gjort en god figur, men CEFL var et nivå som i flere år passet dem godt. Vukovi Beograd må kunne sies å være det fremste laget i Serbia, og har i løpet av årene vokst til å være et solid lag i Europeisk målestokk.

Quarterbacken til Vukovi Beograd i denne kampen er forøvrig en kar som spilte i den norske ligaen et par år etterpå, da han var QB for Bergen Storm og gjorde en fin figur. Det gjør han -Jordan Green- også i kampen nedenfor, hvor han har vanvittige 6 TDs. Her har du hele kampen fra 31.mai 2009:

Box score fra kampen finner du her.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x