Leonard Fournette: På vei mot legende-status

Leonard Fournette vs Auburn

Gjennom tidene har det vært mange spillere som har forbløffet oss med sine atletiske evner, spilleforståelse, styrke, hurtighet eller avgjørelser som leder til suksess både for dem selv og laget de representerer. En av de som gjør det i dag, og som alle NFL-lagene drømmer om å få fatt i når han en dag er i NFL draften, er Leonard Fournette. Runningbacken til LSU har hatt en dominerende start på sesongen, og ser foreløpig ut til å være på et løp i retning av et Heisman trofé. La oss se nærmere på ham.

Fournette hadde sin første sesong på college-nivå i fjor. Han kom fra Louisiana med rykte på seg som tidenes aller beste runningback på high school i New Orleans. Han valgte å bli værende i sin egen delstat, og da altså hos Louisiana State University.

Starten var litt tøff på college-nivå, men nå i ettertid er det skjult av en freshman-sesong som totalt sett endte med 1.034 yards på løp. Det var på 13 kamper. Så langt på årets 5 kamper har han hele 1.022 yards på løp, med et snitt på vanvittige 8.6 yards pr. løp.

Med 104 kilo fordelt på 185 centimeter og god hurtighet i tillegg til enestående evner som ballbærer, så er Fournette en stor men samtidig svært mobil runningback som har fremtiden foran seg. Hvor god han ansees å være, kommer klart frem i disse kommentarene fra selveste Herschel Walker (som forøvrig er en spiller vi kommer tilbake til senere i dag):

 

Hvis du vil bli bedre kjent med Leonard Fournette, så har vi en gavepakke til deg her. Nedenfor finner du…

1) Hvordan det har sett ut så langt i sesongen:

Leonard Fournette 1st half of 2015 LSU season

 

2) Eksempler på hva han betyr i løpet av en hel kamp:

Leonard Fournette vs Syracuse (2015)

 

3) Sa vi at han er på vei til å bli en legende? Noen mener han er det allerede:

The Legend of Leonard Fournette

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x