Livestream: NM-finalen 2019!

I dag lørdag 6.juli er det duket for årets NM-finale for senior herrer. Kickoff er kl. 16:00. Det er regjerende mestere Oslo Vikings mot historisk svært sterke Eidsvoll 1814s i det som kan bli en spennende batalje!

De to lagene har møtt hverandre en gang i seriespillet. Da gikk Oslo Vikings seirende ut med 7 poengs margin når Eidsvoll 1814s tapte 21-28 på hjemmebane.

Årets NM-finale går av stabelen på Frogner stadion i Oslo, en av landets fremste baner for amerikansk fotball. Det er ventet tilnærmet fullt hus på den intime stadionen ved siden av Vigelandsparken. Begge lagene kom til finalen etter svært dominerende resultater i semifinalene, hvor de begge scorte over 60 poeng og slapp inn under 20. Det er med andre ord to lag som har vist at de kan være potente i angrep. Samtidig er det to forsvar som til tider kan stenge motstanderne ned fullstendig, og det blir derfor spennende å se hvem som lykkes med sin kampplan i dagens oppgjør, samt om noen av dem eventuelt gjør gode justeringer underveis som sikrer seieren. Begge lag har en rekke gode spillere, noe som også ble reflektert på årets All-Star lag.

Et utvalg bakgrunnsartikler om finalist Oslo Vikings:

Et utvalg bakgrunnsartikler om finalist Eidsvoll 1814s:

Oppgjøret livestreames, og du finner det her:

NM-Finale Eliteserien 2019 - LIVESTREAM

Kommentatorer er Martin Gusterud, kjent som mannen bak AmSportsTV, og Bård Strøm. Strøm er tidligere trener med lang fartstid i idretten og erfaring også fra TV-sendinger med dekning av NFL. Han har også tidligere vært en av skribentene for Amerikansk Fotball.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x