Livestream: Sverige vs Norge U19!

Kl. 20:30 starter streamen og kl. 21:00 er det kickoff når Norges U19-landslag for første gang spiller i et EM-sluttspill! Norges utvalgte stiller mot topprangerte Sverige, og det skal bli spennende å se om våre norske spillere og trenere kan hamle opp med en av turneringens store favoritter!

Det vil i tilfelle være et sjokk av dimensjoner, men samtidig er dette et Norge som har vist sterk progresjon under hovedtrener Jørgen Benestad-Johansens ledelse de siste årene. Både en meget kapabel trenerstab og en god gruppe spillere gjør denne utgaven av Norge U19 til et lag å virkelig følge med på.

Norge kom til EM gjennom først å ta tredjeplassen i fjorårets Nordiske Mesterskap, for deretter å slå Storbritannia i en kvalifiseringskamp. Det nærmeste Norge tidligere har kommet et EM-sluttspill var i 1998, hvor man slo Danmark i en første kvalifiseringskamp for deretter å tape grundig for Storbritannia i andre og siste hinder. Det er altså ingen tvil om at 2018-19 utgaven av Norge U19 allerede er historiske gjennom å nå EM-sluttspillet, nå er spørsmålet om de også kan fortsette med positive overraskelser der. Det er virkelig en situasjon hvor man har alt å vinne, og så får vi se om varmen i Italia -hvor sluttspillet foregår- takles på en god måte også.

Du ser kveldens kamp på Stadio Bernardi i Bologna med sendestart kl. 20:30 og kickoff kl. 21:00 her:

Euro U19: Sweden vs Norway

Om videoen ovenfor av en eller annen grunn ikke virker ved kampstart, så kan du bruke denne linken!

Noen artikler om EM og Norge U19 finner du her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x