Robert Griffin III – en ny vår hos Cleveland Browns?

Robert-Griffin-III--copybrowns

For rett rundt 4 år siden var den store diskusjonen knyttet til NFL hvem som kom til å ende opp med spektakulære Robert Griffin III (og Andrew Luck, da), også kjent som RG3. Det ble ikke uventet Washington, som kastet ham på dør tidligere i år etter først å ha gitt ham en kald skulder og vanskelige tider.

Forventningene til RG3 var skyhøye når han kom inn i NFL, og etter en rookie-sesong hvor han viste svært mye bra, så det ut til å kunne være snakk om en spiller som innfridde. Over tid har bildet tegnet seg svært annerledes, og det store spørsmålet har gjerne vært hvor mye av skuffelsen som er selvforskyldt – og hvor mye som skyldes at RG3 har blitt satt i dårlige situasjoner.

 

Nå er tiden i Washington forbi, og i går signerte Robert Griffin III en kontrakt med QB-dødarene Cleveland Browns. Cleveland er nemlig kjent som en kirkegård for QBer, og siden laget kom tilbake på banen i 1999 etter noen års fravær, så har det stort sett bare endt med sorg og skuffelse på QB-siden hos Browns.

Kan RG3 være del av å snu den trenden? Det er mange som ikke har noen tro på det. Allikevel; på et eller annet tidspunkt vil det snu for Browns også. For RG3 sin del er han nå et godt stykke inn i NFL-karrieren, og om han ikke lykkes hos Cleveland Browns vil det fort være siste store sjanse som er spolert. Han har derfor et klar incentiv for å lykkes. Så gjenstår det å se om støttespillerne på og utenfor banen holder mål, og de alle skaper et miljø sammen som gir et lag og ikke noen enkeltspillere som forsøker sitt beste (eller ikke beste..). Mange av Cleveland sine beste spillere, f.eks. på offensiv linje, har forsvunnet ut døra i kjølvannet av fjoråret. Det er mye som må erstattes, mye som må ordnes for å samle et solid lag.

En ting er sikkert: Factory of Sadness-tilhengerne fortjener noe mer enn det de har fått de siste 20 årene!

Kanskje kan denne mannen bidra, her er noe av det han stod for i en nå svunnen tid…:

Baylor Football: Robert Griffin III - The Career

 

PS! Hvis Josh Gordon kommer seg tilbake på banen, så skal vi ikke glemme at Cleveland Browns sin tidligere stjerne-receiver har spilt med RG3 før. Gordon på college? Baylor, med RG3 på QB i 2010, før han endte opp hos Utah i 2011 og 2012.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x