Roman Harper – klar for sin andre Super Bowl

Carolina Panthers sin safety Roman Harper har allerede en Super Bowl-ring. Han vant den i 2010 når New Orleans Saints slo Indianapolis Colts, med Peyton Manning som QB. Nå er han igjen på banen i en Super Bowl, og igjen er det Peyton Manning som er generalen på andre siden av line of scrimmage.

At Roman Harper var fornøyd etter sin første Super Bowl er det ingen tvil om:

Roman Harper Post Game Super Bowl Interview

 

Harper, som fikk et skade på hornhinnen i forrige kamp, er tilbake i trening og klar for å spille. Safetyen som hadde en god karriere for Alabama på college og ble draftet i 2.runde i 2006, nærmer seg nok slutten på sin tid som spiller i NFL. Hva hadde vært bedre enn å avslutte den med en Super Bowl-ring eller to til?

Nå ser han nok riktignok litt eldre enn sine 33 år på grunn av litt hvitt hår, så det er godt mulig at Roman Harper fortsetter ennå noen år. Samtidig kommer man ikke unna at han var et par hakk bedre forrige gang han var i Super Bowl, som var et av to år hvor Harper har endt opp som utvalgt til Pro Bowl.

Roman Harper fikk allikevel et oppsving i 2014 når han skiftet fra New Orleans Saints til Carolina Panthers. Blant annet hadde han 4 interceptions i 2014-sesongen, som var det beste i karrieren for Harper sitt vedkommende. Året før hadde han vært ute med skade og haltet rundt mye av sesongen. Karrieren hos New Orleans Saints varte i 8 sesonger, og var utvilsomt en suksess totalt sett. Her er noe av det han stod for på banen hos Saints:

Roman Harper Highlights

 

NÅ er han altså klar for den største scenen sporten har å by på, igjen! Det er det langt fra alle på Carolina Panthers som kan si, så se ikke vekk fra at Harper er en viktig emosjonell leder for laget i uken vi går mot. Her er hva Harper hadde å si om laget sitt tidlig i inneværende sesong:

Roman Harper 1 on 1

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x