Snart klart for åpning av Atlanta Falcons nye stadion: Sjekk ut hvordan det ser ut nå!

Atlanta Falcons får en ny storstue av en stadion, og den åpner nå i tide før 2017-sesongen. Planlagt åpningsdato er 26.august, og man er svært godt på vei med konstruksjonen, naturligvis. Arbeidet har pågått siden midten av 2014, og det gigantiske byggverket vil romme opp til 83.000 tilskuere – men normalt være rigget for 71.000.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Mercedes-Bentz Stadium er navnet på vidunderet rent offisielt. Det er spesielt fugleredets mekanisme og arkitektur for å åpne seg fra en innendørs-stadion til en åpen stadion som har vakt oppsikt. I tillegg har stadionen en LED-skjerm som strekker seg som en ring rundt toppen av stadionen like under nevnte åpning, og det har også blitt viet en god del oppmerksomhet. I det hele tatt er det et mekanisk og teknologisk underverk som bygges i Atlanta, og som skal bli spennende å se fullt ferdig og i aksjon.

Denne drone-videoen fra mai gir et godt innblikk i hvordan det så ut da:

Mercedes-Benz Stadium via Drone - May 2017

 

Her er en annen video som vi synes er ekstra artig; time-lapse fra starten av byggingen og frem til nå i juli:

Mercedes-Benz Stadium Construction Time-Lapse - July 2017

 

Om Atlanta Falcons kommer til å savne Georgia Dome når de får denne nye lekestuen er usikkert; de fleste virker å være klare for en ny og lekker stadion i NFL! Det kan du også høre ledelsen hos Falcons gi klart uttrykk for i denne turen inne på stadion som Associated Press fikk i mai:

First Look Inside Atlanta’s $1.5 Billion Stadium

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x