Stipendet som forsvant – inget tur för Dillman

Kevin Dillman Sverige

Svenskenes store QB-håp, Kevin Dillman, har opplevd både oppturer og nedturer. For rundt 8 måneder siden kom nyheten om at han hadde fått et fotball-stipend til University of Nebraska. For dem som ikke kjenner college-fotballen så godt: Det er gigantisk. Nebraska er et av de mest tradisjonsrike og gode programmene på aller øverste nivå, og for en svensk QB -som begynte sin karriere i Sverige- å få stipend der var intet mindre enn sensasjonelt.

Kevin Dillman full season highlights

Så begynte utfordringene. Dillman skulle hatt senior-året sitt på high school inneværende skoleår. Slik har det forsåvidt blitt, men på grunn av at han skiftet skole fra La Mirada HS i California til Denton Guyer HS i Texas har en snodig regel ikke tillatt at han får spille for high school-laget der han nå går. Så istedenfor å starte for en god high school i Texas, så har Dillman vært satt på sidelinjen; riktignok med mulighet til å spille junior varsity. Junior-året hans ble siste sesong med faktisk spill på varsity-nivået på high school:

Kevin Dillman Highlights 2013

Som om ikke det var nok, kom indikasjonene for kort tid siden om at han ikke kom til å spille QB på Nebraska, men TE. Og nå kommer altså nyhetene som Dillman selv har viderebrakt via Twitter:

Kevin Dillman scholarship lost - SFN
Skjermbilde: Swedish Football Network

Med andre ord: Det blir ikke noe Nebraska-eventyr på Kevin Dillman. Det er synd, for vi snakker utvilsomt om et talent av de sjeldne. Nå er det bare å håpe at han får muligheten et annet sted. Det tror vi nok at han gjør, og som man kan se av det han skriver på Twitter, så er han moden nok til å forstå at det ikke er snakk om verdens undergang. Det står respekt av en slik holdning når noe betydningfullt man opplevde å ha, blir tatt fra en!

Videre lesning:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x