Touchdown-bonanza: Høydepunkt fra årets Eliteserie og 1.divisjon!

Amerikansk Fotball Norge – seksjonen av Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF) som formelt sett ivaretar sporten vår i Norge på vegne av medlemmene, har i løpet av våren laget en rekke highlight-videoer bestående av touchdowns fra de forskjellige kampene i 1.divisjon og Eliteserien.

Foto: Lena Foyn

Fra og med 2.serierunde og frem til og med 9.serierunde er det laget slike videoer for hittil. Vi regner med at siste serierunde før sluttspillet (altså helgen som var) dukker opp ganske snart, i tillegg til at det helt sikkert lages noe fra både semifinalene og finalen i Norgesmesterskapet som straks står for døren!

Her har du forbundets hittil publiserte videoer samlet, og dermed en god mulighet til å se de fleste poengene som er scoret på våre to øverste nivåer hittil i år!

 

2.serierunde:

Oppsummering uke 2

 

3.serierunde:

Oppsummering serieuke 3, 2017

 

4.serierunde:

Oppsummering serieuke 4

 

5.serierunde:

Oppsummering serieuke 5

 

6.serierunde:

Oppsumeringsvideo for serieuke 6

 

7.serierunde:

Oppsummeringsvideo for serieuke 7

NB! Om noen fra forbundet leser dette: Denne må endres fra ‘ulistet’ til ‘offentlig’ på Youtube for å være like enkel å finne som de andre highlight-videoene. Bare som et tips 😉

 

8.serierunde:

Oppsummeringsvideo for serieuke 8

 

9.serierunde:

Oppsummeringsvideo for serieuke 9

 

10.serierunde er som tidligere nevnt sikkert rett rundt hjørnet, i tillegg til at vi regner med at highlights for semifinalene og finalen i NM kommer utover i juli 🙂

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x