Videoreportasje: 2017 Battle Seattle!

Vår reporter Håkon Strande var tilstede når Flag Football World Championship Tour arrangerte 2017 Battle Seattle 26-27.august og har levert denne videoreportasjen fra arrangementet!

Her får du se noen av verdens beste spillere og lag i flaggfotball møtes til dyst! Lag fra delstatene Washington, Oregon, California, Nevada og Georgia i tillegg til lag fra Canada var tilstede for å kjempe om turneringsseieren. Turneringen inneholdt flere klasser i form av 5vs5, 8vs8, samt lag for menn, og lag for kvinner.

Battle Seattle er en av 14 turneringer som leder inn til Flag Football World Championship Tour sitt 2018-verdensmesterskap. Dette er ikke et mesterskap i regi av IFAF, men sanksjonert gjennom United States Flag and Touch Football League. Vi tør allikevel tippe at det sportslige på ingen måte står tilbake for det man har sett i IFAF sine verdensmesterskap. Akkurat det kan du vurdere selv gjennom å se videoen nedenfor!

Charles Davis

Vår reporter Håkon Strande har selv mange års erfaring som flaggfotball-spiller på høyt nivå i USA. I videoreportasjen han har laget for Amerikansk Fotball får du både korte intervjuer med turneringens organisator Charles Davis, lagledere/trenere og spillere, samt at du får se mange av høydepunktene fra flere av turneringens kamper!

BATTLE SEATTLE: GREAT FLAG FOOTBALL!

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x