Bill Belichick – Det Siste Strået

I dag er det New England Patriots, fem Super Bowl-seiere som hovedtrener og en utrolig karriere nær sagt alle tenker på når navnet Bill Belichick nevnes. En gang i tiden var det ikke slik.

En gang i tiden var Belichick treneren til Cleveland Browns, hadde kuttet 80-talls stjerna og Cleveland-helten Bernie Kosar, og styrte et skip som var ganske likt slik vi tenker på Cleveland Browns den dag i dag: Miserabelt seilende rundt i ring 20 mil bak motstanderne.

Det er den Bill Belichick Sports Illustrated hadde å forholde seg til når de skreiv saken de valgte å titulere «The Last Straw» i slutten av november 1993. Det interessante er at vi kan ane konturene av den samme trenerprofilen som Bill Belichick er den dag i dag. Forskjellen? Seiere og suksess på banen. Ikke at Belichick sitt Browns var helt i nede i søla, men de hadde utvilsomt sine klare utfordringer når artikkelen ble skrevet.

Saken gir et interessant innblikk i hvordan verden en gang så ut, og den arven Bill Belichick kunne etterlatt seg om han ikke hadde fått en sjanse nummer to (strengt tatt fire: Han rakk å være hovedtrener for New York Jets to ganger – utrolig nok uten å være hovedtrener under en eneste kamp). Det er også en god påminnelse om at personen som ikke lykkes et sted, kanskje kan være nøyaktig riktig oppskrift et annet:

Sports Illustrated – The Last Straw

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x