Kamp: Cleveland Browns vs. Pittsburgh Steelers 1999

Historisk viktig kamp! Her har du første seriekamp Cleveland Browns spilte etter at laget startet på nytt i 1999. Fire år tidligere hadde Browns blitt flyttet til Baltimore og blitt til Baltimore Ravens. Det var en traumatisk tid for en by hvor NFL-laget var en viktig del av identiteten.

Det var da også derfor at Cleveland Browns fikk en fersk start i 1999. Lite visste man da om at laget skulle være kjent for håpløshet, «Factory of Sadness» og en røys QBer i ei svingdør på starterplassen nesten 20 år seinere også.

Det lå mye håp i lufta når laget startet opp igjen, og det kan du se i pregame på denne kampfilmen. Man kom fort ned på landjorda igjen, og fikk begynt å en heller laber 20-årsperiode…

Jerome Bettis på forsiden av Sports Illustrated

Pittsburgh Steelers, med RB Jerome Bettis i spissen sammen med spillere som WR Hines Ward, C Dermontti Dawson og LBs Levon Kirkland og Joey Porter, stod for motstanden. Det var ingen lett motstander, skulle det vise seg.

Hos Cleveland Browns bestod laget av en samling mer eller mindre middelmådigheter, selv om Lomas Brown, Dave Wohlabaugh og Orlando Brown på OL er verdt å nevne som solide på sine posisjoner. Defensivt er LB Jamir Miller verdt å nevne, selv om karrieren hans skulle bli kortere enn ønskelig grunnet en grusom skade året etter hans eneste All-Pro sesong (2001).

Her har du Cleveland Browns vs. Pittsburgh Steelers 1999!

1999 Steelers 43 vs Browns 0

 

Box score fra kampen finner du her hos Pro Football Reference.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x