Kamp: Georgia vs. Florida 1980

I kveldens historiske tilbakeblikk får du kampen mellom #2 University of Georgia Bulldogs og #20 University of Florida Gators, og vi skal hele 35 år tilbake i tid. Det er altså oppgjøret mellom de to lagene i 1980 vi snakker om!

Vinnerlaget i denne kampen skulle senere i sesongen ende som nasjonale mestere, så dette er toppen av fjellet innen college-fotball dengang da.

Cris Collinsworth 1980

Herschel pngHer er det flere navn som man kan dra kjensel på. De fleste kjenner i dag Cris Collinsworth som en dyktig TV-kommentator under store sportsarrangement, spesielt NFL-kamper, men han var altså en meget god receiver på college og deretter i NFL, før han selv ble en del av media.

 

Et annet navn som du utvilsomt kjenner igjen, er Herschel Walker. Et av de største runningback-talentene noensinne; Walker var usannsynlig mye bedre enn «alle de andre» på college. I NFL var han fortsatt blant de aller beste, men han ble rammet av å være på dårlige lag og bli feilbrukt – det tok liksom aldri helt av på proff-nivå for Herschel Walker. I dag huskes han kanskje aller best for å ha blitt tradet til Minnesota Vikings fra Dallas Cowboys for en haug med draftpicks, og på den måten var han indirekte startpunktet for Dallas sitt dynasti på 1990-tallet.

Nok snakk; her er kampen:

#2 Georgia vs. #20 Florida 1980

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x