Kamp: Oakland Raiders vs. Miami Dolphins 1998

Vi skal et stykke tilbake i tid når vi i denne kampen får se Miami Dolphins med Dan Marino som QB spille mot Oakland Raiders! Denne kampen inneholder en rekke kjente spillere som holdt svært høy kvalitet i sine glansdager.

For Dolphins har vi allerede nevnt Hall of Fame-QBen Dan Marino. Han hadde med seg Karim Abdul-Jabbar på RB, OJ McDuffie var en undervurdert receiver, og Center Tim Ruddy var absolutt god kvalitet. Defensivt finner du DE Jason Taylor og LB Zach Thomas som to megastjerner, men de var ikke alene. Tidligere Cowboys-LB Robert Jones er her sammen med tidligere Dallas-hovedtrener Jimmy Johnson, og markerer seg kraftig i denne kampen. DE Trace Armstrong var god i denne kampen, og hadde noen gode år rundt årtusenskiftet. I tillegg hadde Dolphins en secondary av svært bra kvalitet med Brock Marion, Sam Madison, Patrick Surtain og Terrell Buckley som de fremste navnene. Olindo Mare var kickeren som du får se tuppe ballen en del her!

Hos Oakland Raiders var det blanda drops, men RB Napoleon Kaufman hadde mye fart i tillegg til det glimrende navnet. WR Tim Brown er i Hall of Fame nå, og ikke uten grunn. Han hadde dessuten med seg den raske (duh..) receiveren James Jett i startoppstillingen i denne kampen. På offensiv linje var det Steve Wisniewski, Barret Robbins og Lincoln Kennedy som utgjorde de aller beste. Forsvarsmessig kan vi begynne med å nevne DB Charles Woodson som var tidlig i karrieren her (rookie-året), men allikevel blant NFLs aller, aller beste. På DE finner du Lance Johnstone, mens DTs Darrell Russell og Russell Maryland var meget solide. Vi er litt usikre på om Raiders-eier Al Davis henta dem inn på grunn av den fine navnekombinasjonen han fikk på DTs. Han hadde i tillegg Grady Jackson på DT, så det var ingen tvil om at dybden var god på den posisjonen hos Raiders! QB var det verre med…

Her har du dem alle sammen i en kamp hvor defense spiller en vel så fremtredende rolle som offense:

Box score fra denne kampen finner du her hos Pro Football Reference.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x