Video: Pro Football Funnies!

Denne videoen har jeg ventet på at skulle dukke opp på nett, og det gjorde den i slutten av august! En gang rundt midten av 90-tallet var det en videobutikk (for dem som husker at det fantes..) som hadde en kasse med billige videoer til salgs, og gjemt blant dem lå en skatt som kun et amerikansk fotball-hode kunne sette pris på.

Der, midt blant Politiskolen 57 og Rambo-etterlignings-filmer og hva enn annet som butikken ikke ble kvitt, lå en football-video med noen ganske så ukjente proff-lag. Det var snakk om USFL og en videokassett som inneholdt en slags usammenhengende dokumentar om ligaen, og en samling av det som best kan beskrives som tabbespill. Det er denne sistnevnte, benevnt ‘Pro Football Funnies’ som nå endelig er på nett, og som du kan se her!

For nei; USFL var ikke bare en spennende konkurrent til NFL som ikke helt lyktes. De var også en haug spillere som…ikke alltid lyktes på banen heller. Det kan du se her, og det er stort sett komisk, om enn til tider smertefullt 😉

The Best of USFL Football Funnies

 

Bonus – denne var også på samme videokassett, og er mer for deg som liker defensiv fotball, sacks og heftige taklinger! USFL – Hit after Hit:

USFL - Hit After Hit

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x