Amerikansk Fotball Podkast – Episode 51

Utvisninger, lag som trekker seg, 1-poengs seiere og tap, scouting, analyse, Nordisk Mesterskap uten Norge, sjette og syvende serierunde, både svensker, østlendinger, rogalendinger og Bergensere som snakker – det er kanskje ikke så rart at dette ble en av våre lengste episoder hittil i år!

I denne episoden har vi med oss Kristiansand Gladiators sin hovedtrener Leo Billgren for å lære mer om hvordan han gjør scouting & analyse i forkant av kamp. Hvilke tips har han til trenere med begrensede ressurser som vil gjøre noe av det samme?

Hvorfor er det så mange utvisninger i Norge i 2021-sesongen? Hvilken betydning har det at et lag trekker seg fra seriespill? Hvorfor deltar ikke Norge i Nordisk Mesterskap for U19-landslag som pågår denne uken? Dette er blant temaene vi sveiper innom i tillegg til å se på selve kampresultatene i sjette og syvende serierunde. Vi kikker også fremover på de neste par rundene, så her har du en episode spekket med innhold!

I denne episoden av Amerikansk Fotball Podkast hører du Leo Billgren, Jon T. Bakken, Morten Midtsund og Jarle Magnus Henriksen.

Du finner episode 51 av Amerikansk Fotball Podkast her:

Relevante linker:

Programleder for denne sendingen: Jarle Magnus Henriksen

Andre deltakere i denne sendingen: Leo Billgren, Jon T. Bakken og Morten Midtsund.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x