Før kampen: D1 NTNUI Nidaros Domers – Drammen Warriors

fark
Foto: Carl-Erik Eriksson (C) Trondheim kommune

Det er klart for 6.serierunde, og vi har henvendt oss til lagene som spiller kamper vi ikke får vært tilstede på, og bedt dem om å gi oss sine tanker om oppgjøret som venter. I Trondheim tar Domers i mot Warriors på deres splitter nye bane på Lade. Hva de to lagene hadde å si foran denne kampen finner du her.

NTNUI Nidaros Domers sin hovedtrener hadde følgende å si om helgens oppgjør:

Vi hadde ikke trening på tirsdag grunnet 17.mai, ellers er det vanlig uke med filmsession og trening ellers.  Mye av samme forberedelsene, vi må prøve å rette våre feil fra sist helg.

Ikke mye har endret seg om motstanderen, kun at vi må være på 100% hele tiden. Vi slapp oss ned i tredje quarter sist, mens Drammen kom inn i kampen igjen, vi kan ikke la det samme skje til helga. Vi må kjøre på hele veien

 

Hva Drammen Warriors sin hovedtrener Roger Westbye hadde å si finner du her:

Vi må gjøre noen forandringer med hensyn til troppen vi stiller med. Vi stiller med 19 stk til kamp mot Domers. Vi må finne noen løsninger på å spille smartere med de vi har. Vi har gått igjennom spill som er plukket ut slik at de som spiller DL som også skal spille OL kan få litt repetisjon i ansvarsområde/oppgaver på OL.

Mye rulleringer i posisjoner og spill, blir en tøff match. Gutta kommer til å spille med hjerte utenpå trøya. Så får måltavla vise hva den viser.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x