Livestream: Ancona Dolphins vs Firenze Gulfi

Stadio della Palla Ovalo er åsted for årets siste seriekamp i den italienske toppligaen når Ancona Dolphins tar i mot Firenze Gulfi med avspark kl. 18:00 i kveld. Du kan se det hele her!

Det er to lag som ikke bare kjemper for æren, men også for en plass i topp 4 og dermed i sluttspillet, du kan se her. Vinneren av denne kampen vil med aller største sannsynlighet sikre seg tredjeplass og semifinale mot ligaens nest beste lag – Milano Seamen. Taperen er med all sannsynlighet på femteplass og dermed ikke i sluttspill. Nå går det riktignok an at begge to lagene sikrer seg sluttspillsplass; det vil kunne skje hvis de spiller uavgjort.

Det har seg nemlig slik at det før siste serierunde er hele fire lag som står med 2 seiere og 3 tap. Av disse ligger Bologna Warriors best an, men de møter ligaleder Parma Panthers i siste seriekamp. Den kampen har avspark på samme tidspunkt, så her kan ingen spille på resultater fra tidligere. Bologna tar seg til sluttspill som nummer tre hvis de vinner mot Panthers (skjer ikke), eller som nummer fire selv med tap på grunn av tie breaker-reglene i Italia.

Ancona og Firenze kan begge hoppe fra der de er nå -henholdsvis nr. 4 og 5- til tredjeplass på tabellen med seier samtidig som Bologna taper slik de forventes å gjøre. Med uavgjort mellom dem og Bologna-tap hopper de opp til å være nr. 3 og 4. Det siste laget som er 2-3 før denne serierunden er Lazio Ducks. De er på sjetteplass før runden og må slå Milano Seamen for å avansere på tabellen. Skulle Bologna tape samtidig som Dolphins og Gulfi spiller uavgjort så vil en seier for Ducks faktisk kunne få dem helt opp på tredjeplass. Det skjer neppe, men de scenarioene vi nevner her forteller deg hvor mye som står og faller på resultatene i denne siste serierunden!

Kampstart er altså kl. 18:00. Vi holder bortelaget Firenze Gulfi som favoritter i denne kampen. Deres to seiere hittil i sesongen kom mot Bologna Warriors og Milano Rhinos. I tillegg tapte de svært knapt for både Parma Panthers og Lazio Ducks. Kan de dra frem sitt aller beste og sikre sluttspillsplassen i denne kampen? Hjemmelaget Ancona Dolphins startet sesongen sterkt med seiere over Lazio Ducks og Bologna Warriors. Deretter har de røket på tre klare tap på rad. Kan de snu den tapsrekka i siste serierunde? Det får du svaret på ved å følge med her fra kl. 18:00!

Dolphins Ancona vs Guelfi Firenze
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x