Livestream: Ancona Dolphins vs Milano Rhinos

Kl. 18:00 er det avspark i den italienske toppdivisjonens oppgjør mellom Ancona Dolphins og Milano Rhinos! Lagene er som ligaen ellers tidlig i sesongen, og det er uvisst hvem som kommer til å gå seirende ut av dette oppgjøret mellom to lag som begge har vunnet én kamp så langt. Dolphins har bare spilt 1 kamp, mens Rhinos har spilt 2 – hvorav da altså én seier og ett tap.

I 2020 ble det naturlig nok ikke spilt noen toppserie i Italia da landet var ekstremt hardt rammet i den første bølgen med Covid19. I 2019 var Milano Rhinos en sjelden tur nede på lavere nivå, mens Ancona Dolphins hadde en beinhard sesong hvor de kun vant 2 (av 8) kamper. Med seier i dagens kamp tangerer de allerede den statistikken.

Det er uvisst hvor sterke disse lagene kan forventes å være selv om de allerede har spilt. Ancona Dolphins slo bunnlaget Lazio Ducks hele 35-0, mens Milano Rhinos sin seier var en 28-6 seier over et ganske habilt Bologna Warriors. Rhinos sitt tap var et 42-32 tap for topplaget Parma Panthers (2-0) som det egentlig står respekt av. De holdt følge med Panthers i deler av kampen, og det er langt fra alle som gjør det.

Kampen ser du her, og avspark er altså kl. 18:00 lørdag kveld:

Dolphins Ancona vs Rhinos Milano
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x