Livestream: Åsane Seahawks vs. Eidsvoll 1814s!

Kampen om semifinale på hjemmebane finner sted på Rolland i Bergen denne helgen! Der møtes Åsane Seahawks og Eidsvoll 1814s i et oppgjør som veldig raskt vil kunne få en avgjørende betydning for hvem som ender opp med hjemmebane-fordel når semifinalene i NM skal spilles om noen ukers tid! Kickoff er søndag 11.juni kl. 14:00 og kampen livestreames! Den livestreamen finner du her!

Det er Åsane Seahawks sitt ‘Stream Team’ som står for overføringen, og i år har de en egen hjemmeside for livestreamene sine. Den finner du her:

Live – Åsane Seahawks

Vi har i tillegg lagt inn livestreamen nedenfor. Du kan stille spørsmål og sende inn dine tanker om kampen via Twitter med hashtag #HawksES1705, og så dukker de trolig opp på skjermen underveis i sendingen!

Begge lagene røk på klare tap i sine siste kamper, som i begges tilfelle også var mot serieleder Oslo Vikings. Eidsvoll 1814s tapte 0-37 mot Vikings for et par uker siden, mens Åsane Seahawks tapte 0-38 forrige helg. De resultatene kan indikere at det vil bli meget jevnt når Seahawks og 1814s nå møtes, men flosklene om at «hver kamp lever sitt eget liv», «ballen er oval» og «kamp er kamp» gjør at resultatet åpenbart er ukjent på forhånd! Vi har skrevet mer om både denne kampen, lagene og våre tips for sesongen i sakene du finner her:

Sendingen ledes av Jon T. Bakken, som i tillegg til å være en virkelig veteran innen sporten og ildsjel hos Åsane også er en av våre bidragsytere her hos Amerikansk Fotball.

Livestreamen, med kampstart kl. 14:00 søndag 11.juni:

Football Eliteserien 2017: Åsane Seahawks vs Eidsvoll 1814s

 

Sendingen er muliggjort av Åsane Seahawks sine sponsorer:

 

 

 

 

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x