Livestream: Banja Luka Rebels vs Sarajevo Spartans

Dette har du neppe sett før! Bosnia & Herzegovina har sin egen liga i amerikansk fotball nå, og her teller hver kamp enormt! Vi skal forklare hvorfor nedenfor. I tillegg er det verdt å merke seg at kampstart er kl. 13:00 – og du kan se det hele her!

Seriespillet i Bosnia & Herzegovina inneholder kun 3 lag, og det er faktisk bare tre serierunder før sluttspillet. Banja Luka Rebels har allerede spilt mot Tuzla Saltminers for et par uker siden. Den kampen tapte Rebels 26-34, og de er rett og slett avhengige av seier i dagens kamp for å nå sluttspillet. Et tap gjør at de er 0-2 mens Saltminers og Spartans da vil være 1-0 før siste serierunde som i tilfelle også blir en generalprøve på finalen.

Skulle Rebels vinne, så må Spartans slå Saltminers i siste serierunde for å være 1-1 på lik linje med både Saltminers og Rebels. Da vil det være totalt antall scorede poeng vs. antall poeng sluppet inn som avgjør hvem som går til sluttspillet.

Det har vært lag i Bosnia & Herzegovina i en god del år, men ikke internt seriespill – de har typisk deltatt i liga med lag fra landene rundt. Vi har ikke altfor god oversikt på nivået her, men det kan du være med oss å få om du benker deg foran skjermen kl. 13:00 for å se denne kampen!

Rebels Banja Luka VS Spartans Sarajevo 23.5.2021.
Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x