Livestream: Berlin Adler vs. Dresden Monarchs!

Europas beste liga triller og går, og her har du et oppgjør mellom de to GFL-lagene Berlin Adler og Dresden Monarchs med kickoff kl. 16:00! Sendestart er kl. 15:30.

Det er altså Berlin som har hjemmekamp, men det er allikevel Dresden som er favorittene her. Begge lagene spiller i GFL Nord, men er i helt forskjellige ender av tabellen. Bortelaget Monarchs er definitivt i sluttspills-diskusjonen. De har vunnet 5 kamper og tapt 3, og befinner seg på 3.plass i GFL Nord.

Berlin Adler er et gammelt storlag som har slitt en god del de siste årene, men altså fortsatt er gode nok til å være i toppdivisjonen. Så langt i år har de 1 seier og 6 tap. De er nest sist i GFL Nord, med kun Hamburg Huskies som dårligere.

For Dresden handler denne kampen om å vinne og få kontakt med de to lagene i toppen av GFL Nord, NewYorker Lions (7-0) og Kiel Baltic Hurricanes (7-1). For Berlin Adler handler det om å kapre en overraskende seier og avansere til sikker plass på tabellen. Hvordan det går kan du altså få med deg via livestream, og den finner du nedenfor!

.

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x