Livestream: CEFL Bowl XII – Swarco Raiders vs. Kragujevac Wild Boars!

I kveld kl. 18:30 er det kickoff i finalen i Central European Football League mellom den Østerrikske juggernauten Swarco Raiders og det serbiske storlaget Kragujevac Wild Boars!

Her har du altså sjansen til både å se bra football på høyt europeisk nivå, og til å bli bedre kjent med nivået i to forskjellige europeiske land. Vi holder Innsbrück-laget Swarco Raiders som skyhøye favoritter, såpass må sies. Men: Serbia har en del meget habile lag, hvorav Wild Boars i en årrekke har vært blant dem.

CEFL er en liga som primært har inneholdt lag fra Serbia, Slovenia, Kroatia, Bulgaria og en del andre land i samme region, samt fra tid til annen innslag av et dårligere Østerriksk lag. På grunn av situasjonen i Europa med stadige konflikter mellom de som ønsker å etterligne pampevelde i andre idretters politiske liv, har mulighetene til å delta i de største europeiske turneringene forsvunnet vekk fra de beste Østerrikske lagene, og det er årsaken til at Swarco Raiders i år har funnet veien til CEFL.

Kampen begynner altså kl. 18:30, og du finner livestreamen her:

Subscribe
Notify of

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x